Hygienické poradenství v gastronomii
Sokolovská 968/ 189
Praha
190 00
Příručka je rozdělena na dvě samostatné části. První, teoretická část, obsahuje srozumitelný a věcný přehled základních požadavků evropské a české legislativy doplněný potřebným komentářem a vysvětlivkami včetně zkušeností z praxe, příkladů častých nedostatků.
Druhá část, uživatelská, by měla sloužit jako praktický návod k zavedení a plnění požadavků platných předpisů, hodnocení „současného stavu“ stravovacího zařízení a jeho postupného zlepšování. Součástí publikace jsou i vzory vhodných formulářů a postupy ke zpracování sebehodnocení.
Jedná se o stručný manuál k tomu, jak na jednotlivých pracovištích docílit správných hygienických postupů k zajištění pokrmu ve zvládnutém stavu.
Příručka SVHP je pro každou provozovnu zcela odlišná. Závisí na velikosti provozu, na poskytovaných službách, technologickém vybavení atd.
© 2011 Všechna práva vyhrazena.